Merethesblogg

Alla inlägg den 26 maj 2009

Av Merethe Paulsen - 26 maj 2009 21:31

Precis nu är jag lite dålig på att skriva men det har sin orsak i att jag har svårt att hinna med. Hur hinner folk uppdatera sina bloggar och hemsidor varje dag med långa texter och foton?? Jag har i varje fall lite problem att få till det i bland. Nu sover änglebarnen och gubben oxå faktisk. Han skulle söva Tyra och nu sover de gott båda två. Skönt faktisk att sitta uppe i lugn o ro helt själv.

Processen går sakta framåt med vårat gamla renoveringsobjekt. Nu är det taket som gäller. Vi har precis fått av alla gamla tegelpannor och det gick bra om vi bortser ifrån två onda ryggar och en död fågelunge. Stackarn låg i ett bo under en panna på taket. Vi sparade pannan för att tänka ut om vi kunde rädda den på nåt sätt eller om det gick och flytta boet någonstans. Men dagen efter var han borta och vi misstänker att det var skatorna som har tagit honom. Hmm lite ledsna blev vi faktisk.

Noa har varit hos en dagiskompis idag och det var poppis. Han hade haft det jättekul. Tyra går och går nu. Nu går hon oxå ute. Hon har börjat att välja gå framför krypa. I går fick hon sin vaccin och det gick jättebra. Allt bra på 1 års kontrollen. 79 cm lång och 10.900 tung. Stor tjej!

Ovido - Quiz & Flashcards