Merethesblogg

Alla inlägg den 5 juli 2009

Av Merethe Paulsen - 5 juli 2009 20:38

Idag var det äntligen tid för Emil teater i Lerbäck som Noa har väntat på i hela sommar. Vi åkte dit ihop med Meja och hennes mamma Bella. Det var två otåliga barn som entrade teatern. Det var ute och vi bänkade oss samtidigt som mörka moln hopade sig över våra huvuden. Och mycket riktigt, då skådespelarna gick på scenen började det att regna. Sen regnade det från och till under hela showen. Men vi glömde fort att det regnade. Skådespelet var jättebra! Den varade i 2 timmar med en paus på 20 min och det gick jättefort. Ungarna tyckte det var kanonkul och det tyckte vi vuxna med. Proffsigt!

Här är en bild på Noa och Meja ihop med Emil och Alfred. Vilken toppendag!

tak

Av Merethe Paulsen - 5 juli 2009 07:19

Äntligen har vi fått tak på vårat hus. Ok, vi har hatt tak men inte takpannor på ett tag. Men nu ligger dom där svarta och fina. Tack till att grabbar som var här hela dagen igår och la dit dom. Duktiga är ni!

Mindre roligt är att Tyra har feber och har varit rätt gnällig i natt. Så nu sitter man här tidigt på morgonen och skulle mest av allt ligga och sova just nu. Tyra är i full fart just nu och jag funderar på om vi skal gå ut och gå faktisk. Det är rätt skönt att gå ut och gå tidigt på morgonen innan alla vaknar. Jag gör det!

Ovido - Quiz & Flashcards