Merethesblogg

Alla inlägg den 12 april 2010

Av Merethe Paulsen - 12 april 2010 23:18

Stort grattis till vår gamling Ior som fyller 9 år idag!   

  

Av Merethe Paulsen - 12 april 2010 22:59

Nu har vi haft en turbulent vecka. Förra tisdagen satt vi på akuten i 4 timmar på väntrummet bland alla sjuka folk men en kräkande Tyra i armarna. Alla kom  in och inte vi......Ursäkta mig men jag trodde barn gick före vuxna på akuten....så fel jag kan ta. Det var tydligen bara en läkare som tog imot barn den kvällen och just den kvällen var det många barn som behövde hjälp. Men vår dotter hade inte fått i sig en droppe vatten på över ett dygn och var nu hängig och trött. Hon kräktes hela tiden fast det inte fanns något att kräkas upp, så vi satt kvar och väntade och väntade och väntade. Jag som trodde jag skulle missa halv 8 hos mig och Dr.House på tv men det gick på tv`n i väntrummet så det var vel det enda positiva i allt eländet.

Efter 4 timmar fick vi träffa doktorn och det gick på 5 minuter. Hem igen med förmaningar om vätskeersättning och att vi fick söka igen om hon blev sämre.  Jaha 4 timmar bortkastad tid!  


Som tur var va hon bättre dagen efter och vi kunde åka till Norska fjällen som planlagt. Vi åker varje år till Vierli som ligger på Hardangervidda. Där är det riktigt fint och det var det i år oxå. Vi hade kanonväder och fjällen visade sig från sin bästa sida.

Noa åkte som en tok. Han åker numera snabbare och bättre än de flesta av oss. Inte för att det säger så mycket, men han har blivit riktig duktig på slalom.


Här är Noa med tante Anette på toppen av backen.


Efter några sköna dagar i fjällen stannade vi en dag i Råde hos mimmi och morfar. Nu har våren kommet för fullt och barnen tog i dag på sig sina vårskor för första gång. Tyra har nya rosa tygskor. Jag tänkte att det går bra för det är ju tort ute. Men va händer? Lilla Tyra hittar den enda lilla pölen som finns  hela Råde......

              


Nu är vi äntligen hemma igen i Örebro och alla är friska! Underbart!

Ovido - Quiz & Flashcards