Merethesblogg

Direktlänk till inlägg 24 november 2009

Utmaning

Av Merethe Paulsen - 24 november 2009 20:47

Jag har blivit utmanad av min kära gamla venninna Heidi - www.frustrerteheidi.com. Ja va säger man. Första gång jag har blivit det och jag känner paniken stiger på en gång. Hur kan du göra det mot mig Heidi? Jag som inte förstår någonting av sånt här. Du har ju därimot en proffsig blogg med många läsare och du skriver om sånt som folk vill läsa. Du formulerar dig utmärkt och du får dina läsare att återkomma till din blogg dag efter dag. Kanonbra!

Men sen har du "lilla" mig då här borta i Sverige som inte fattar hur sånt här går till. Så att ni andra (mamma, syrran och ett par till:) som läser det här skal förstå skal jag beskriva va utmaningen går ut på. Det går på norska då jag har kopierat det från Heidi:


1. Gå inn på mappa “Mine Bilder”

2. Velg den 4. eller 7. mappen

3. Finn frem det 4. eller 7. bildet.

4. Sett inn bildet i ett innlegg, og skriv litt om det.

5. Utfordre 5 nye, legg ut en link til de du utfordrer, og gi de beskjed om utfordringen.


Ja problemet är väl inte att hitta ett kort och publicera det men mitt lilla dilemma är att utmana 5 andra då jag inte ens känner 5 andra som bloggar! Hur gör jag då Heidi?

Jag får väl börja och se hur det går. Jag valde mapp nr 4 med bild nr 4 då jag tyckte det var en himla trevlig bild att titta på just nu.

Bilden är av Noa vid mittsommar på västkusten. Underbart!

Sen var det utmaningen...hmmm

Jag känner ju Cilla och hon har en trevlig blogg. Jag utmaner henne. http://ostring.wordpress.com/

Sen har ju Hanna en jättefin blogg oxå. Jag utmanar henne.

 http://famramquist.wordpress.com/


Det var alla jag kände med egna bloggar förutom Heidi då såklart. Så det får räcka faktiskt. Har jag skött mig nu Heidi? 

 
 
Frustrerte Heidi

Frustrerte Heidi

24 november 2009 23:15

Så flink du er Merethe! Veldig bra. Og alt det pene du har skrivi om meg i posten din..*rødme* TUSEN TAKK! (selv om jeg vel ikke riktig føler at det verken er helt sant eller fortjent)

Om du får flere utfordringer senere, og ikke har noen å linke til, så kan du a) bare linke til noen tilfeldige som du ikke kjenner eller b) utfordre alle som leser bloggen/posten din.

Jeg synes også det er skummelt med sånne bloggutfordringer...jeg har tross alt ikke mer enn et par-tre faste lesere, så det så!

God Natt min venn :-)

http://www.frustrerteheidi.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Merethe Paulsen - 14 december 2011 10:05


I går var det årets Luciafirande på dagis. Här ser ni hur gulligt det var   Tyra är Lucia som är mitt i bilden vänster om stjärngossen. Hon var noga med att hålla händerna på rätt sätt.   Årets gulligaste Lucia   Sen var det fika in...

Av Merethe Paulsen - 11 december 2011 22:10


Ibland undrar jag varför man på död och liv ska ha traditioner som varje år gör att man bränner x antal fingrar något fruktansvärd samt nästan tappar all förstånd på köpet? Våra 2 små underverk kräver att vi ska ha ett sånn tradition varje år innan j...

Av Merethe Paulsen - 20 oktober 2011 21:40


Just nu drunknar vi nästan i trattisar....Ja faktiskt! Har plockat hur mycket som hälst. Känns som det är mera än vad det brukar vara eller? Det är ju tur vi hittar dom då de gula är helt omöjliga tycker jag. Har inget bra gula kantarellställe men ...

Av Merethe Paulsen - 19 oktober 2011 17:51


På fejan cirkulerar det nu olika bilder som man ska leta noga och se om man hittar katten.....Vilken jä..a katt?? Jag ser och ser och ser men inte fasen hittar jag någon katt eller något annat djur överhuvudtaget på de bilderna. Sen kommenterar alla ...

Av Merethe Paulsen - 18 oktober 2011 18:37

Noa har nu gått ett par månader i 1:an. Han stortrivs och tycker det är roligt att gå i skolan. Det jag funderar på är hur de lär sig något? Han har inga läxor och inga skolböcker och när jag frågar om han har lärt något i dag är alltid svaret jag ve...

Ovido - Quiz & Flashcards