Merethesblogg

Alla inlägg den 13 april 2009

Av Merethe Paulsen - 13 april 2009 23:38

Så var påsken över för i år. Vi har varit på Väjern och har haft några sköna vårdagar där. Påskafton var det 19 grader och sol. Så underbart! På kvällen var di och tittade på påskfyren och såg fyrverkerierna. Noa tyckte såklart det var jättekul. Tyra sov i vagnen men vaknade vid elden när alla smällarna small. Då satte hon sig upp i vagnen med stora ögon.

På söndag gick Noa, Ior och jag en promenad i bergen på Väjern. Vilken utsikt det är där uppe. Noa tyckte det var kul att klättra där uppe. Ior fyllde 8 år den dagen och han är piggare än någonsin just nu. Så han hoppade från sten till sten och klättrade i bergen med. Han hade inga problem att vara med. På kvällen firade vi Annmarie som oxå fyllde år.

Idag packade vi ihop efter frukost och sen bar det hemåt. Skönt att komma hem. I trädgården hade blåsipporna tittat fram mens vi var borta. Vilken välkomst!

Noa forsökte cyckla utan stödhjul men det gick sådär. Vi får träna lite varje dag tror jag. Inte vill han ha på stödhjulen så vi får se.

I morgon är det dagis och Jonas skal på jobb. Vardag igen och det tycker jag är skönt!

Ovido - Quiz & Flashcards